Allt om Stockholm, helt blandat

Hotell

Om du inte bor i Stockholm är det absolut första naturligtvis att du vill ha ett hotell att bo på. Hotell i Stockholm kan vara knivigare än det verkar, inte för att det finns så få utan om man jämför med de flesta andra svenska städer är det faktiskt tvärt om. Det finns massor att välja bland.

Plats
Det första du behöver bestämma dig för är var du vill bo, är det centralt som är grejen eller vill du hellre till Söder, Slussen eller kanske Östermalm. Om du inte är bekant med stadsdelarna kan det vara lite knivigt. Ett grundläggande tips kan vara att om du inte vet så är det nog de som jag tidigare nämnde som är alternativen tillsammans med Vasastan och Gamla Stan, då har du nära till Centralen och kan lätt ta dig till alla ställen i hela Stockholm. För mer information är det klart värt att spana in guiden Hotell i Stockholm. 

Budget
Sedan är det väl budgeten som spelar roll. Det är förstås dyrare (och bättre) att bo centralt men det kan vara värt att tuffa ut en bit i förorten för att spara pengar. Hotellen en bit utanför stan är oftast mycket billigare och det är ändå ganska enkelt att ta sig in, om där finns tunnelbana är det nästan alltid mindre än 25 minuter till centralen.